Arkivet kan hjälpa till med noter som inte längre går att köpa i musikhandeln!

 

När en not inte längre går att beställa från utgivande musikförlag kan SKAPs arkiv bistå med att ta fram en kopia ur samlingarna. I alla andra fall hänvisar vi till det utgivande förlaget eller deras distributör.

Vi har som förvaltare av en privat notsamling och organisation endast rätt att utfärda en auktoriserad kopia när den inte längre tillhandahålls på annat sätt. Beställ din kopia genom att kontakta <bibliotekarien@svenskmusik.org> eller ring 08-783 88 63.

Det går även bra att besöka oss i våra lokaler under kontorstid. Vi rekommenderar att du bokar ditt besök i förväg för att kunna vara säker på att få full service. Observera att alla beställningar till arkivet sker manuellt då denna samling inte är knuten till Svensk Musiks web-shop.

Priset på noterna beräknas utifrån pappersformatet och antalet sidor. Spiralbindning eller häftning ingår i priset.Vi tillämpar pris per sida enligt följande: A4 enkelsidigt 4 kr. A3 enkelsidigt 9 kr. A2 enkelsidigt 18 kr. Alla priser eklusive bokmoms (6%) samt eventuella portokostnader.

Copyright © Svensk Musik Hornsgatan 103 Box 170 92 SE-104 62 Stockholm +46 8 783 88 00 info@svenskmusik.org